Nuffnang Ads

Wednesday, November 14, 2012

Brunei Trip

Assalamualaikum!

Salam Maal Hijrah buat pembaca blogku sekalian. Walaupun korang tak pernah nk komen, tp aku tahu aku ada silent reader. Alhamdulillah. Sayang korang! :)

Beberapa hari yang lepas, aku dan keluarga ke negara Brunei untuk menghadiri majlis perkahwinan sepupuku yang tak pernah aku jumpa pun! hehe. Untuk makluman readers ku yang tercinta, aku ni berketurunan melayu-brunei-dusun-bajau-cina from both sides of the family. Kiranya darah brunei tu la yang paling kuat sekali, tapi inilah kali pertama dalam 22 tahun aku bernafas di dunia ini, aku menjejakkan kaki ke tanah brunei :')

Memandangkan terlalu banyak gambar yang aku dapat snap, tak campur lagi dengan gambar-gambar dari kamera makcik-makcik aku, gambar official photographer, aku akan upload dan update secara berperingkat la, boleh kan? (padahal alasan supaya tak yah pikir nak update apa kat blog)

buat masa ini aku tak dapat nk upload sebarang gambar sebab internet connection aku sangat lemah. tak pasti adakah ianya kerana bil tak bayar lagi, kuota nk habis, line memang tak elok atau adik aku online buka 10 tab at once guna PC kat bawah :p

So aku akan update this blog as soon as my internet connection is better!

XX

No comments: